Over Reviews Room

We leven inmiddels in een digitaal tijdperk waarbij we van alles online kunnen kopen. Het enige wat hierbij helaas ontbreekt is het fysieke contact van de gebruiker met het product. Daarom is het belangrijk dat als je besluit online een aankoop te doen dat je van tevoren weet wat het product te bieden heeft.

Wij van Reviews Room geloven dan ook in de kracht van kwalitatieve reviews. Hierbij kijken we onafhankelijk naar het product en geven we op basis van de eigenschappen van het product een beoordeling.

Een beoordelingsreview blijft wel altijd subjectief. Het is immers geschreven vanuit het perspectief van onze auteur. Toch streven we er als Reviews Room naar om een zo objectief mogelijke review te schrijven over het product. Dit doen we door zelf het product te bekijken en zo duidelijk mogelijk te omschrijven wat het te bieden heeft.

Zoals je kunt begrijpen is het behoorlijk prijzig voor ons om alle producten aan te schaffen om ze vervolgens te beoordelen. Daarom zullen we helaas niet alle producten zelf kunnen aanschaffen. Meestal vragen wij toestemming aan de producent om een reviewcopy van het product. Dit wordt niet altijd verschaft waardoor wij soms door middel van desk research en reviews van overige klanten die het product hebben bekeken, onze reviews schrijven.

Om het voor onze lezers zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken hebben we in onze Reviews links geplaatst naar de betreffende producten. Dit fungeert in sommige gevallen als marketing voor de verkopende partij van het product. Echter zullen we het product soms ook niet aanraden en laten we dit dan ook duidelijk blijken door middel van de score die we het product geven.

Wij van Reviews Room hopen jullie als lezers, door onze reviews, zo veel mogelijk te informeren om zo een goed idee te krijgen van het product.

Met vriendelijke groet,