Review: Affiliate Marketing Revolutie (Jacko Meijaard)

Affiliate Marketing Revolutie

Beoordeling: Affiliate Marketing Revolutie

Sebastiaan van den Akker

Product
Prijs
Kwaliteit

Samenvatting

Affiliate Marketing Revolutie heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Voor slechts 47 euro krijg je goede uitleg om zelf stap voor stap succesvol Affiliate Marketing toe te passen. Zeker waard voor je geld!

Pluspunten:
+ Praktisch toepasbaar
+ Laagdrempelig
+ Duidelijk en rustige uitleg
+ Prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten:
Weinig nieuws voor ervaren Affiliate Marketeers

4.7

Wat is Affiliate Marketing?

Volgens Wikipedia is Affiliate Marketing een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners belonen voor de gegenereerde verkopen of leads die de affiliate heeft aangeleverd.

Eigenlijk werkt het als volgt: als affiliate marketeer zorg je voor de promotie van producten van een verkopende partij.

Dus stel je hebt een website met artikelen over kookrecepten. Op jouw website plaats je advertenties of promoties naar bijvoorbeeld een Receptenboek van een verkopende partij. Als de lezer op jouw website geïnteresseerd is in het Receptenboek en klikt op de link en vervolgens het Receptenboek aanschaft, dan krijg jij als Affiliate Marketeer commissie over het verkochte product.  

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is een online cursus van Jacko Meijaard. De cursus leert je hoe je zelf Affiliate Marketing kan toepassen om zo online geld te verdienen. Door middel van video’s waarin Jacko je stap voor stap meeneemt leer je zelf hands-on aan de slag te gaan om jouw affiliate website op te bouwen.

Naast deze video’s heb je ook toegang tot een Forum van verschillende mede Affiliate Marketeers. Hierbij kun je onder andere reacties plaatsen en reacties van anderen lezen. Daarnaast kun je ook voor vragen terecht bij deze community. Er is altijd wel iemand die reageert.

Wie is Jacko Meijaard?

Je vraagt je waarschijnlijk af wie Jacko Meijaard is en of hij wel te vertrouwen is.

Jacko is een fulltime internetondernemer. Hij heeft een tiental websites waarmee hij geld verdient door promotie van andermans producten. Oftewel: Affiliate Marketing.

Ten eerste is het natuurlijk altijd een goed teken als iemand met zijn echte naam online gaat. Dit geeft aan dat hij zich niet verbergt voor publiciteit. Hij is zelfs door het AD geïnterviewd.

In het artikel van het AD is onder andere te lezen dat Jacko vroeger begonnen is met de studie Journalistiek. Tijdens zijn studententijd is hij begonnen met affiliate marketing. Uiteindelijk heeft hij voor zichzelf de keuze gemaakt om te stoppen met studeren en zich vol te focussen op affiliate marketing. Dit doet hij nu al minstens 10 jaar en is hier behoorlijk succesvol in geworden.

Jacko geeft aan dat als hij 7500 euro per maand verdient, dat hij een slechte maand heeft gehad. Ongelofelijk maar als je het echt wilt en er vol voor gaat dan is dit mogelijk.

Belangrijk om te weten, is dat hij aangeeft het leuk te vinden om andere mensen ook zijn vak te leren. Affiliate Marketing is natuurlijk iets waar veel mensen nog nooit van hebben gehoord of niet zouden weten hoe je dit kan inzetten om geld te verdienen.

Wat biedt de cursus?

Om goed uit te kunnen leggen wat de cursus biedt, zullen we stap voor stap de inhoud van de cursus beschrijven.

Als je de cursus hebt gekocht dan zal je een persoonlijk toegangsaccount krijgen tot de online omgeving van Internetsuccesgids.

Zoals je in de afbeelding kunt zien bestaat de omgeving uit verschillende tabjes.

Ten eerste heb je de Home tab. De inhoud is in de afbeelding te zien. Je ziet daar verschillende topics waar je samen met de community van andere Affiliate Marketeers contact kunt hebben.

Daarnaast zie je bij Trainingen een aantal cursussen staan, waaronder de Affiliate Marketing Revolutie 4.0.

Als je vervolgens de cursus aanklikt dan kom je in een volgend scherm:

Modules

Zoals je ziet zijn er verschillende modules.

Ten eerste zijn de zogenoemde blauwe modules, de trainingsvideo’s die gaan over hoe je met behulp van een zeer gebruiksvriendelijke website tool Marketheme, je Affiliate website op kunt zetten.

Daarnaast zijn er nog overige instructievideo’s die beschrijven hoe je met bijvoorbeeld WordPress aan de slag kan om je Affiliate website te bouwen.

Je ziet dat er behoorlijk veel video’s zijn met nuttige content. In de video’s legt Jacko je echt stap voor stap uit wat je moet doen om onder andere je website op te zetten, hoe je affiliate links plaatst en tips over hoe je in Google goed gevonden kan worden.

Het is een compleet pakket en er lijkt niets te ontbreken. Je kunt met het volgen van de cursus echt direct zelf aan de slag om online geld te verdienen met Affiliate Marketing.

Daarnaast heb je ook nog een tab in het Home screen met Coaching. Mocht je begonnen zijn en goed op weg zijn dan bieden Jacko en zijn team de mogelijkheid aan om een clarity-call in te plannen. Hierbij zal gekeken worden of je in aanmerking kan komen voor persoonlijke coaching van Jacko. Zodra je in aanmerking komt, dan kun je er voor kiezen om mee te doen met het 10K per maand programma. Dit is een extra cursus die je op weg helpt om 10K per maand te gaan verdienen. Uiteraard is dit programma niet gratis. Maar nogmaals: je hoeft hier niet voor te kiezen en je kunt prima op weg met de Affiliate Marketing Revolutie cursus.

De inhoud samengevat

In totaal biedt deze cursus je dus het volgende:

 • 16 modules om een goede Affiliate website op te zetten:
  • 10 Inspiratie & Motivatie video’s
  • Domeinnaam registeren
  • Website toevoegen in Marketheme
  • Tips & Tricks voor opbouw van website
  • SEO Titel en Zoekwoorden
  • SEO Analyse
  • Google Analytics instellen
  • Artikel schrijven en toevoegen
  • Website met WordPress maken
  • Email marketing & Mailinglijst aanmaken
  • Leadpages integraties
  • Leadbox op website maken
 • Toegang tot online Forum om met de Affiliate Marketing Community te communiceren.

Conclusie

Al met al concluderen wij dat de cursus zeer uitgebreid is. Er staan voldoende video’s en er is genoeg materiaal om echt stap voor stap zelf aan de slag te gaan met het opzetten van jouw affiliate website.

De uitleg van Jacko is rustig en goed te volgen.

De prijs van de cursus is 47 euro. Wij vinden dit een goede prijs/kwaliteit verhouding aangezien je met de uitleg van de cursus echt zelf aan de slag kan gaan.

Geschreven door: Sebastiaan van den Akker

Sebastiaan is schrijver van reviewsroom.nl en helpt mensen met zijn reviews over producten zodat een ieder een goed beeld kan vormen. Hij focust daarbij op kwaliteit en transparantie.

Een gedachte over “Review: Affiliate Marketing Revolutie (Jacko Meijaard)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *