Review Droog Trainen Protocol Mannen & Vrouwen (Droog Trainen Academie)

Droog Trainen Protocol

Beoordeling Droog Trainen Protocol Mannen & Vrouwen

Sebastiaan van den Akker

Product
Prijs
Kwaliteit

Samenvatting

Het Droogtrainen Protocol een digitaal product waarmee jij zelf aan de slag kunt gaan om een gezonder, sterker en fitter lichaam te bouwen. De prijs is 67 welke wij zeker de moeite waard vinden. Je alleen moet wel zelf gemotiveerd zijn om aan de slag te gaan, anders heeft het weinig zin.

Pluspunten:
+ Volledig & Duidelijk
+ Extra Bonus Materiaal

Minpunten:
Zelfmotivatie & Discipline vereist

4.2

Waarschijnlijk heb je over het Droogtrainen Protocol product gelezen of gehoord en ben je op zoek naar meer informatie of het voor jou geschikt is. Daarom hebben wij deze review geschreven met meer informatie over het product en onze beoordeling.

Wat is het Droogtrainen Protocol?

Het Droog Trainen Protocol is een digitaal product van Droog Trainen Academie dat je leert om jouw vetpercentage te verlagen voor een strakker, sterker en gespierder lichaam.

De Droog Trainen Academie is een onderneming gericht op het aanbieden van Sport- en recreatieonderwijs. Kortom: ze richten zich op het aanbieden van online cursus materiaal waarmee jij jouw gezondheid kunt bevorderen.

Wie zijn Rinus en Henry?

Rinus en Henry zijn de eigenaars en coaches van de Droog Trainen Academie. Ze geven aan inmiddels online honderden mannen en vrouwen te hebben geholpen met het bouwen van hun droomlichaam. Ze willen het beste resultaat voor hun klanten.

Rinus en Henry hebben bij defensie en de politie gewerkt. Hierbij is een goede gezondheid en fitheid erg belangrijk. Sport en gezondheid was dan ook iets waar zij zich altijd mee bezig hebben gehouden en veel ervaring mee hebben.

Naast hun baan hebben ze dan ook de Droog Trainen Academie opgericht om mensen te helpen aan een gezonder en fitter lichaam.

Wat biedt het Droogtrainen Protocol?

Het Droogtrainen Protocol bestaat uit 3 onderdelen.

Onderdeel 1: Hoe om te gaan met voeding voor vetverlies (E-book)

Het eerste gedeelte van het Droogtrainen Protocol bestaat uit een e-book waarin wordt uitgelicht hoe je stap voor stap effectief vet kunt verliezen. Daarnaast wordt uitgelegd wat je moet doen als vetverlies stokt en hoe je dat vet er uiteindelijk permanent af houdt.

Hun methode is gericht op een voedingsplan wat afgestemd is op jouw lichaam en behoeftes waarbij je alles kunt eten wat je lekker vindt (flexibel diëten) en toch resultaat kunt bereiken.

Onderdeel 2: Hoe om te gaan met krachttraining en cardio (E-book)

In het volgende onderdeel wordt uitgelegd hoe je de juiste balans tussen krachttraining, cardio en bewegen tijdens je dagelijkse leven kunt houden. In dit e-book worden alle essentiële zaken uitgelegd rondom krachttraining waarbij je onder andere leert hoe je effectief gebruik kunt maken van krachttraining tijdens vetverlies. Focus ligt hierbij op het behoud van jouw spieren.

Daarnaast leggen ze je uit hoe je cardio kunt gebruiken als middel om je vetverlies op gang te krijgen en te houden.

Onderdeel 3: Progressie meten en het plan bijstellen (E-book)

Het is belangrijk om tijdens jouw trainingen goed je progressie te meten. Anders weet je niet of er echt voortgang in zit. Daarom hebben ze in het derde onderdeel van het Droogtrainen Protocol uitgelegd hoe je van week tot week objectief data kan verzamelen zodat je weet of je de goede kant op gaat.

Daarnaast leggen ze je uit wat je moet doen als vetverlies niet op gang komt, of wanneer je vetverlies bijvoorbeeld stokt (wat in veel gevallen zo is).

Bonus

Naast de gewone onderdelen krijg je ook toegang tot bonus materiaal.

Handige Macrocalculator

Ten eerste krijg je een Excel bestand als Macrocalculator waarmee je de startwaardes voor je voedingsplan kunt berekenen.

De calculator berekent de benodigde calorieën en geeft aan in welke verhoudingen jij je macronutriënten vetten, koolhydraten en proteïne dient te eten. Daarnaast leggen ze je uit hoe je je voedingsplan kan instellen in een gratis app en hoe je vervolgens je voeding kunt gaan “tracken”.

Tenslotte lichten ze toe hoe je zelf je eigen voedingsschema samen kan stellen.

Trainingsschema’s

Als tweede bonus geven ze Trainingsschema’s (PDF) voor in de gym en thuis. De schema’s bestaan uit 3 fasen waarbij telkens progressief wordt opgebouwd. Dit houdt in stap voor stap je lichaam steeds meer “stress” bezorgen.

Toegang tot de DTA support groep

Als derde bonus krijg je toegang tot de DTA support groep. Dit is een groep van mannen en vrouwen die net als jij bezig zijn met het werken aan hun droomlichaam. In deze groep kun je 24/7 al je vragen stellen over het Droog Trainen Protocol.

Verschil Mannen vs. Vrouwen

Het lichaam van de man en vrouw verschillen natuurlijk van elkaar. Daarom biedt de Droog Trainen Academie zowel een cursus voor mannen als voor vrouwen.

In principe is de opbouw hetzelfde alleen de inhoud verschilt natuurlijk wel. Zo zijn de trainingen en voedingsschema’s specifiek afgestemd op man en vrouw. Dit zorgt ervoor dat je het beste resultaat zult boeken.

Conclusie

Al met al is het Droogtrainen Protocol een digitaal product waarmee jij zelf aan de slag kunt gaan om een gezonder, sterker en fitter lichaam te bouwen.

Hierbij ligt de nadruk natuurlijk wel op ZELF. Je hebt immers niet een personal coach die jou motiveert. Dit zorgt ervoor dat je zelf discipline moet hebben om door te gaan. Als je van jezelf weet dat je deze motivatie echt nodig hebt dan raden we je aan om te kijken voor een personal coach.

Als je echter lekker zelf aan de slag wilt gaan in jouw eigen tempo dan is deze cursus zeker geschikt. Alle handvatten die je nodig hebt zijn inbegrepen. En met het Bonus materiaal hoef je niet zelf nog eens aan de slag om eerst je eigen templates te maken voor jouw trainingen.

Dus ben je op zoek naar een online product waarmee je zelf aan de slag kunt gaan voor een gezonder, sterker en fitter lichaam dan is het Droogtrainen Protocol zeker de moeite waard. De prijs is 67 euro. Wij vinden dit een goede prijs voor het materiaal dat je krijgt.

Droog Trainen Protocol Mannen
Droog Trainen Protocol Vrouwen

Geschreven door: Sebastiaan van den Akker

Sebastiaan is schrijver van reviewsroom.nl en helpt mensen met zijn reviews over producten zodat een ieder een goed beeld kan vormen. Hij focust daarbij op kwaliteit en transparantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *