Review: Agency Masterclass (Mitchell Weijerman)

review agency masterclass

Beoordeling Agency Masterclass

Sebastiaan van den Akker

Product
Prijs
Kwaliteit

Samenvatting

De Agency Masterclass van Mitchell Weijerman is een complete cursus waarbij je leert hoe je een social media marketing agency kunt starten. Je leert stap-voor-stap alle technieken die je moet toepassen om jouw eigen winstgevende eigen bedrijf op te richten.

De prijs is eenmalig 997 euro of in 2 termijnen van 2 x 597 euro.

Pluspunten:
+ Goede stap-voor-stap uitleg
+ Kan meteen je eigen bedrijf starten

Minpunten:
– Prijs: in termijnen is het duurder

4

Je hebt waarschijnlijk van de Agency Masterclass cursus gehoord of je hebt erover gelezen omdat je geïnteresseerd bent in het helpen van bedrijven met de inzet van Social Media voor hun Marketing.

Nu wil je graag weten wat deze cursus inhoudt en wat je kan verwachten. Omdat het een bekende cursus is en we regelmatig vragen krijgen over dit product, hebben we een review gemaakt over de Agency Masterclass.

Wat is de Agency Masterclass?

De Agency Masterclass is een online videocursus en leert je hoe je een winstgevend social media marketing business kunt opzetten.

Het is met name bedoeld voor iedereen die Social Media interessant vindt en mensen en bedrijven wil helpen met de inzet hiervan voor hun Marketing. Je leert namelijk een echt social media marketing bedrijf op te zetten.

Wie is Mitchell Weijerman?

Mitchell Weijerman is ondernemer en mede eigenaar van Unstoppable. Ja, je leest het goed, het bedrijf achter de Bol Masterclass. Zoals je ziet, legt Jia Ruan hiermee dus met zijn team Unstoppable de nadruk op het leren aan anderen hoe je zelf een online business op kunt starten.

Na research op internet is te zien dat Mitchell meerdere opleidingen heeft afgerond. Ten eerste heeft hij een Bachelor International Business Administration behaald en ten tweede een Bachelor in Electronic & Electrical Engineering. Daarnaast is aan zijn CV te zien dat hij bij behoorlijk bekende en grote bedrijven heeft gewerkt waaronder Cisco, Silicon Valley en KPMG. Bij KPMG heeft hij gewerkt aan Innovatieve Startups.

Ik kom zelf uit de consultancy wereld in ICT en kan hiermee bevestigen dat Mitchell zeker veel kennis en ervaring heeft opgedaan om een succesvolle startup op te richten. Aan zijn ervaring en kennisniveau zou ik dan ook zeker niet twijfelen.

Kijk onderstaande podcast over Mitchell. Hiermee krijg je meteen een beter beeld van hem.

Wat biedt de Agency Masterclass?

De Agency Masterclass bestaat uit een online videocursus met 7 modules en 44 lessen. De lessen variëren van 10 minuten tot 90 minuten, zijn actie-gericht en hebben elk ondersteunende PDFjes en quizen.

1 De Geboorte

De eerste module bestaat uit 7 lessen.

Ten eerste wordt er een context beschreven die verder ingaat op hoe je met Social Media Marketing vele ondernemers kunt helpen en waarom het zeker onderdeel moet zijn van het business model van een bedrijf.

Daarnaast worden de fases toegelicht waar je als succesvol ondernemer doorheen moet om een goede Agency op te kunnen bouwen.

Ook worden de manier en de tools besproken die je nodig hebt voor een succesvolle Agency.

Tenslotte leer je hoe je je kan inschrijven bij de KvK of het ondernemersloket.

2 De Eerste Prooi

De tweede module gaat in op wat je nodig hebt om jouw business te starten.

Je leert tevens hoe je jouw potentiële klanten kan vinden met de juiste tool. Vervolgens leer je hoe je jouw klanten kan binnenhalen met de juiste sales methode. Tevens worden er sales gesprekken gedeeld van hoe Mitchell persoonlijk klanten binnenhaalt.

Na het leren van hoe een gratis strategiegesprek jou helpt om de klanten binnen te halen gaat Mitchell verder in op hoe je vervolgens de follow-up aanpakt na dit gesprek.

Daarna wil je natuurlijk dat de onboarding voor jouw klant vlekkeloos verloopt. Ook dit leer je in de cursus.

Tenslotte leer je hoe je contracten kunt opstellen en tekenen.

3 Skills Aanscherpen

Bij de derde module leer je hoe je het fundament kunt opzetten van jouw Agency. Daarnaast leer je onder andere hoe je succesvolle campagnes kunt opzetten; hoe je communicatie met jouw klanten houdt en hoe je langdurige winstgevende samenwerkingen opbouwt.

4 Leider van de Troep

In de vierde module leer je hoe je succesvol kunt opschalen en groeien door een team om je heen te bouwen. Tevens leer je hoe je jouw team succesvol traint; hoe je meer leads binnenhaalt en hoe je meer winst maakt.

Bonus

Community

Naast de cursus krijg je ook toegang tot een Facebook Groep met een communicty van like-minded mensen die net als jij ook online ondernemers zijn. Hier kan je 24/7 jouw vragen stellen en kan je connecten met like-minded ondernemers.

agency masterclass community

Wekelijkse Groepscoaching

Wekelijks vinden er groepscoaching calls plaats zodat jij altijd jouw vragen kan stellen en op de hoogte bent van de laatste strategieën en tactieken.

Sales call opnames

Live opnames waarin Mitchel Weijerman klanten closed voor 1000-5000 euro per maand. Tijdens deze calls kom jij erachter hoe je zelf klanten kunt binnenhalen voor jouw agency.

Sales Script

Je krijgt tevens een bewezen sales script die je kunt gebruiken tijdens al jouw sales gesprekken.

KvK & Ondernemersloket Succes Checklist

Om succesvol jouw bedrijf in te schrijven bij de KvK (NL) of Ondernemersloket (BE) heb je tevens toegang tot een checklist die je hierbij helpt hoe je dit succesvol kunt doen.

Conclusie

Al met al kan ik concluderen dat de Agency Masterclass een uitgebreide cursus is waar je echt leert hoe je zelf een succesvol Social Media Marketing Agency kunt opstarten.

Daarnaast is het super inspirerend om het verhaal achter Mitchell te horen. Hij was namelijk eerst zelf ook in loondienst en had een geweldige carrière. In zijn track record is ook echt te zien dat hij startups heeft opgericht. Dit toont wel aan dat hij jou ook kan leren hoe je een eigen bedrijf opstart. Omdat hij merkte dat hij graag anderen ook wil leren hoe je zelf kan beginnen met ondernemen heeft hij de Agency Masterclass gemaakt.

Het is een complete cursus waarbij je door een echte ervaringsdeskundige wordt begeleid. Tevens krijg je ook nog toegang tot handig bonusmateriaal. Kortom: wederom een goede complete cursus van Unstoppable.

De prijs is op dit moment eenmalig 997 euro of je kan ook in 2 termijnen betalen van 2 x 597 euro. Het zijn behoorlijke prijzen echter kun je verwachten dat de cursus dan ook van hoge kwaliteit is en erop gericht is om jou verder te helpen.  

MEER INFORMATIE? VOLG HIER DE GRATIS TRAINING OF PLAN EEN GRATIS GESPREK.

Geschreven door: Sebastiaan van den Akker

Sebastiaan is schrijver van reviewsroom.nl en helpt mensen met zijn reviews over producten zodat een ieder een goed beeld kan vormen. Hij focust daarbij op kwaliteit en transparantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *