Review: Day Trading Masterclass (Kevin Timmer)

review day trading masterclass

Beoordeling Day Trading Masterclass

Sebastiaan van den Akker

Product
Prijs
Kwaliteit

Samenvatting

De Day Trading Masterclass van Kevin Timmer is een online cursus waarbij je leert hoe je succesvol kunt Day Traden op de Amerikaanse Markt. Daarnaast krijg je ook dagelijkse live trading sessies waarbij Kevin aangeeft welke aandelen belangrijk zijn voor die dag.

De prijs is de eerste maand 497 euro en daarna 99 euro per maand.

Pluspunten:
+ Eigen tempo te volgen
+ Dagelijks LIVE Trading Sessies
+ Community

Minpunten:
 Prijzig

4.1

Misschien heb je al gehoord over de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer. Kevin is namelijk zeer ervaren in het handelen op de Amerikaanse aandelenmarkt.

Maar wat is de Day Trading Masterclass precies? En heb je echt wat aan deze Masterclass of is het alleen een marketing stunt?

Lees onze review om antwoord te vinden op deze vragen.

Wat is de Day Trading Masterclass?

De Day Trading Masterclass is een online cursus voor mensen die willen starten in het day traden op de Amerikaanse markt. Het gaat hier echt alleen om het traden van aandelen (dus geen crypto en forex).

Wie is Kevin Timmer?

Kevin Timmer is full time trader en is eigenaar van de Day Trading Masterclass. Hij is in 2014 begonnen met Day Traden op de Amerikaanse aandelenmarkt.

Op Youtube zijn ook verschillende video’s van hem te vinden waarin hij rustig uitleg geeft over de basisprincipes van het Day Traden.

Doordat Kevin maar een paar uren per dag bezig was op de markt had hij veel vrije tijd over. Hierdoor had hij op verzoek voldoende tijd om over zijn passie, het Day Traden, te praten. Van daaruit is het idee ontstaan om een online school te beginnen waar mensen leren hoe je moet Day Traden.

Hieruit is uiteindelijk de Day Trading Masterclass ontstaan.

kevin timmer

Wat biedt de Day Trading Masterclass?

De Masterclass bestaat eigenlijk uit verschillende onderdelen.

Day Trading Cursus

Ten eerste bestaat de Day Trading Masterclass uit een 12-urige video cursus die je op jouw tempo kunt bekijken. Je blijft altijd toegang houden tot de video cursus.

De cursus leert je echt de basis en bestaat uit verschillende modules. Kort samengevat is de cursus gericht op Technische Analyse. Dus hoe je aan de hand van informatie uit de grafieken het toekomstige verloop van de prijs kunt voorspellen.

In Module 1 geeft Kevin jou een introductie over Day Traden en leer je waarom het Day Traden het beste te doen is op de Amerikaanse markt in plaats van de Nederlandse.

Tijdens Module 2 leer je de basisprincipes. Denk aan het lezen van grafieken en hoe je aan de hand van de gegevens uit de grafieken enigszins de prijs kunt voorspellen.

Module 3 leert je hoe je patronen kunt herkennen om succesvolle trades te maken.

In Module 4 leert Kevin je welke indicatoren er zijn en hoe je deze kunt gebruiken. Hierbij gaat hij ook in op zijn eigen indicatoren die hij gebruikt.

Module 5 leert je over de verschillende typen orders die je kunt plaatsen en waarom je welk type zou moeten plaatsen. Denk aan de volgende type orders: limit orders, sell stop, buy stop.

Module 6 is een belangrijke module. Hier leer je namelijk hoe je een eigen plan opstelt voor het Day Traden. Het gaat hier met name over alle voorbereidingen die je moet doen om te kunnen beginnen met Day Traden.

Module 7 Hier licht Kevin verschillende strategieën toe die hij gebruikt en die volgens hem ook vaak werken.

Dagelijkse live tradingsessies met Kevin

Dit is denk ik het meest waardevolle onderdeel van de Masterclass. Je krijgt namelijk dagelijkse tradingsessies met Kevin waarbij je live kan meekijken welke trades hij maakt. Uiteindelijk zul je het natuurlijk leren door het zelf te doen dus hij raadt aan om vooral ook jouw eigen strategie te blijven volgen.

Grote community met traders & studenten

Je krijgt toegang tot een online community van mede traders en studenten. Hier kun je jouw vragen kwijt. Daarnaast wordt er vaak waardevolle informatie gedeeld.

Wekelijkse mentoring sessies

Naast de live trading sessies zijn er ook wekelijkse vraag & antwoord sessies. Deze worden ook opgenomen mocht je er toevallig niet bij kunnen zijn.

Scanners

Kevin gebruikt scanners om de beste trades te vinden die in jouw strategie vallen.

De Day Trading Masterclass is er met name op gericht om naast je huidige baan succesvol te kunnen traden.

Conclusie

Je ziet regelmatig op social media posts van zogenaamde day traders die je met een cursus gouden bergen beloven.

Dit is bij de cursus van Kevin dus echt niet het geval. Je krijgt niet alleen toegang tot een cursus maar je ziet dagelijks zijn trades. Daarnaast ben je ook lid van een community met allemaal day traders waar jij je vragen kwijt kunt.

De prijs is de eerste maand 497 euro en daarna 99 euro per maand. Persoonlijk vind ik het best prijzig. Zeker als je net begint, kan dit ontmoedigend zijn om eraan te beginnen.

Aan den andere kant weet ik uit ervaring dat je bij andere Amerikaanse professionele beleggers nog veel meer moet betalen om te krijgen wat Kevin jou geeft. Daarnaast is het niet alleen een cursus maar blijf je ook echt dagelijks op de hoogte gehouden worden met aandelen die je in de gaten moet houden.

Dit is iets wat je bij day traden echt ontzettend kan helpen om sneller resultaten te boeken. Kortom: je wordt echt dagelijks meegenomen en door de community kun je altijd jouw vragen kwijt.

Zie de prijs dan ook als een investering. Uiteindelijk als je maar lang genoeg door blijft gaan kun je het geld er met jouw day traden uit halen.

LET WEL OP: day traden is en blijft altijd wel risicovol. Je kunt de ene dag veel geld verdienen en de volgende dag ook alles weer kwijt zijn. Een goede strategie zal jouw succes uiteindelijk bepalen.

Day Trading Masterclass

Geschreven door: Sebastiaan van den Akker

Sebastiaan is schrijver van reviewsroom.nl en helpt mensen met zijn reviews over producten zodat een ieder een goed beeld kan vormen. Hij focust daarbij op kwaliteit en transparantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *