Review: Labradoodle Geheimen (Piet de Jong)

Labradoodle Geheimen

Beoordeling Labradoodle Geheimen

Sebastiaan van den Akker

Product
Prijs
Kwaliteit

Samenvatting

Het ebook Labradoodle Geheimen is een compleet boek met alle informatie die je nodig hebt voor het succesvol opvoeden van jouw Labradoodle. Naast het boek krijg je ook nog 5 andere ebooks. De prijs 37 euro vinden wij dan ook zeker de moeite waard.

Pluspunten:
+ Veel informatie
+ Praktisch toepasbaar
+ Bonusmateriaal

Minpunten:
 Veel leeswerk

4

Ben je geïnteresseerd in de Labradoodle en wil je graag alles weten over dit ras en hoe je jouw Labradoodle kunt opvoeden tot een gezonde, gehoorzame en lieve hond?

Het ebook Labradoodle Geheimen geeft je antwoord op al jouw vragen. Maar wat is dit ebook precies? Lees onze review over dit boek.

Wat is Labradoodle Gehiemen?

Het Labradoodle Geheimen is een ebook waarin informatie staat over de training, opvoeding en verzorging van de Labradoodle.

Wie is Piet de Jong?

De auteur van het ebook ‘Labradoodle Geheimen’ is Piet de Jong. Op de website staat dat hij ruim vijfendertig jaar ervaring heeft in het trainen, opvoeden en verzorgen van Labradoodles.

Na onderzoek op het internet naar Piet de Jong dan kunnen we weinig vinden over deze auteur. Ons vermoeden is dat de werkelijk auteur wegens privacy redenen niet zijn eigen naam heeft willen gebruiken. Piet de Jong gebruikt de auteur als pseudoniem. Dit is iets wat sommige schrijvers en dichters ook doen.

In eerste instantie lijkt dit wellicht wat onbetrouwbaar. Echter hoeft dit zeker niet het geval te zijn. Zo zijn er wel meer goede boeken van schrijvers die een pseudoniem gebruiken.

Voor de zekerheid hebben wij contact opgenomen met het bedrijf Blue Sky Marketing achter het ebook. Hierbij kregen wij al gauw een reactie terug met duidelijke informatie over de ebooks.

Kortom: het is daadwerkelijk een betrouwbaar product en bedrijf.

Wat biedt het ‘Labradoodle Geheimen’ ebook?

Zodra we het boek hebben aangeschaft krijgen we online toegang tot een blog met een korte instructie hoe je het ebook kunt downloaden.

Vervolgens krijg je inderdaad toegang tot het PDF bestand van het ebook.

De inhoud van het ebook

Het boek bestaat uit verschillende hoofdstukken.

1 De Labradoodle

Hoofdstuk 1 gaat meer over de Labradoodle in het algemeen. Hier wordt onder andere een stuk geschiedenis en het uiterlijk en karakter van de Labradoodle beschreven.

2 Aanschaffen

In het tweede hoofdstuk wordt alle informatie gegeven die je nodig hebt om een pup aan te schaffen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de juiste voorbereidingen.

3 Opvoeding en training

In dit deel wordt met name dieper ingegaan op de opvoeding en training van jouw Labradoodle. Vanaf informatie over de eerste week thuis tot en met het omgaan van ongewenst gedrag.

4 Leven met een Labradoodle

Hoofdstuk 4 geeft onder andere uitleg over het samen leven met jouw Labradoodle. Denk aan een dagelijkse routine, voeding, gezondheid, verzorging en vakanties en reizen.

5 De oudere Labradoodle

Ook als je Labradoodle wat ouder is geeft dit boek uitleg hoe je in deze jaren het beste kan omgaan met je hond. Soms wordt de hond onverwacht ziek of heeft het extra verzorging nodig. In dit deel geeft de auteur extra uitleg over wat je het beste kan doen in deze situaties.

Bonus

Naast het ebook ‘Labradoodle Geheimen’ krijg je ook toegang tot 5 bonusartikelen.

1 Baas over je eigen Labradoodle (ebook)

In dit ebook leer je hoe je stap voor stap probleemgedrag van je Labradoodle kunt oplossen. Het boek heeft 38 pagina’s en gaat echt specifiek dieper in op hoe je ervoor zorgt dat jouw Labradoodle zich aanpast aan jou zodat jij de baas blijft.

2 Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy (ebook)

Dit ebook leert jou hoe je een keuze maakt voor een reu of teefje als pup en wat de stappen zijn die je hierbij het beste kan nemen. Daarnaast leer je alles specifiek over hoe je jouw pup moet verzorgen. Dus van eten en drinken tot en met de juiste slaapplaats etc.

3 Honden Training Geheimen (ebook)

Jouw Labradoodle heeft de juiste training nodig. Dit boek leert je stap voor stap waar je aan moet denken bij de training van jouw hond. Je leert niet alleen de theorie achter de training maar ook welke methode je het beste kan toepassen voor een gehoorzame Labradoodle.

4 Je Labradoodle laten komen op commando (ebook)

Wie wil dat nou niet? Je roept jouw hond en deze luistert gelijk en komt dus op jouw commando. Dit boek is specifiek geschreven voor de Labradoodle eigenaar. Het leert je middels acht simpele stappen hoe je dit kan bereiken.

5 101 manieren om snel het gedrag van je Labradoodle te verbeteren (ebook)

Heb je al een Labradoodle maar luistert deze niet? In dit boek worden 101 manieren beschreven hoe je het gedrag van jouw Labradoodle drastisch kan verbeteren. Het geeft praktische tips die je direct kunt toepassen.

Conclusie

Al met al vinden we het ebook Labradoodle Geheimen een goed boek. Het is duidelijk beschreven en je krijgt veel informatie die nodig is bij de opvoeding en verzorging van jou hond. Wel is het echt een groot boek van wel 200 pagina’s. Dus je bent wel even bezig voordat je het hele boek gelezen hebt. Echter vinden wij dit zeer goed omdat je op deze manier zoveel mogelijk waarde en informatie krijgt die je nodig hebt voor de opvoeding van jouw hond.

Daarnaast krijg je ook nog 5 bonus ebooks waar je ontzettend veel specifieke informatie uit kan halen.

De totale prijs is op moment van schrijven 37 euro en wij vinden dit zeer voordelig. Met name omdat je ook nog 5 andere boeken erbij krijgt.

Kortom: mocht je op zoek zijn naar een goed boek voor de opvoeding en verzorging van jouw Labradoodle dan raden we dit boek zeker aan. Het is echt een compleet pakket waarmee je zelfstandig aan de slag kunt gaan.

Geschreven door: Sebastiaan van den Akker

Sebastiaan is schrijver van reviewsroom.nl en helpt mensen met zijn reviews over producten zodat een ieder een goed beeld kan vormen. Hij focust daarbij op kwaliteit en transparantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *