Review: De Keto Revolutie (Mitchel van Duuren)

review keto revolutie

Beoordeling Keto Revolutie

Sebastiaan van den Akker

Product
Prijs
Kwaliteit

Samenvatting

De Keto Revolutie is een digitaal pakket waarmee je stapsgewijs het Keto dieet kunt volgen. In Nederland is dit het pakket als je met Keto wilt beginnen. Mitchel is een echte ervaringsdeskundige en legt alles duidelijk uit in zijn video’s zodat je het direct in de praktijk kunt toepassen. Daarnaast krijg je ook nog verschillende e-books met bijvoorbeeld gerechten zodat je hier niet zelf nog over hoeft na te denken. Super handig!

Pluspunten:
+ Praktisch toepasbaar
+ Stapsgewijze video’s
+ Handige recepten boeken

Minpunten:
Geen mogelijkheid om vragen te stellen

4

In Amerika is het al heel bekend: Het Ketodieet om snel vet te verliezen. In Nederland is deze vorm van dieet ook steeds meer in opkomst. Met name door de Keto Revolutie van Mitchel van Duuren is de bekendheid hieraan ontzettend gegroeid. In deze Review bekijken we wat de Keto Revolutie is en wat het je daadwerkelijk te bieden heeft.

Wat is de Keto Revolutie?

De Keto Revolutie is een Nederlands pakket om het ketodieet te volgen. Het ketodieet is een koolhydraatarm dieet waarbij vooral aandacht wordt gegeven aan het eten van vetrijk voedsel. Bij het ketogeen dieet worden koolhydraten zoveel mogelijk vermeden. Het idee hierachter is dat als ons lichaam geen energie kan krijgen uit koolhydraten, dan gaat het reeds aanwezige vetzuren omzetten in ketonen. Deze zullen vervolgens zorgen voor jouw energievoorziening. Je verbrandt dus reeds aanwezig vet.

De Keto Revolutie is samengevat een digitaal all-in-one pakket die je helpt bij het volgen van dit dieet. Denk aan speciale recepten, video’s met uitleg, etc.

Wie is Mitchel van Duuren?

Mitchel van Duuren is al jaren erg bekend in de wereld van voeding en gezondheid. Zo heeft hij al verschillende boeken geschreven zoals de Paleo Revolutie. Hij was tevens in Nederland de voorloper van het Paleo dieet.

Daarnaast heeft Mitchel dus ook een online platform over gezondheid waarbij hij anderen wilt helpen om bewuster om te gaan met hun voeding. Dit doet hij door middel van online cursussen en zoveel mogelijk informatie te delen met zijn ervaringen.

Wat biedt de Keto Revolutie?

Het Keto Revolutie pakket bestaat uit verschillende digitale producten.

Keto Revolutie Videocursus

Ten eerste krijg je toegang tot de gehele videocursus. Hier leert Mitchel je in meer dan 20 video’s hoe je zo snel mogelijk met het ketogeendieet kunt beginnen. Stap-voor-stap komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: wat is keto precies, hoe je macronutriënten kunt indelen, de voordelen van ketose, hoe je ketonen het beste kunt meten, het verschil tussen keto en Atkins en Paleo en nog veel meer.

De Keto Revolutie (E-book start gids)

Dit boek is een starters gids waarin je leert hoe je eenvoudig kunt beginnen met het ketodieet. Stap-voor-stap wordt er uitgelegd hoe je meer van de juiste vetverbandende keto vetten kunt toevoegen aan je eetschema en hoe je hier snel voordelen van kunt ervaren.

Intermittent Fasting Handboek (E-book)

Een andere vorm van dieet is Intermittent Fasting. Hierbij houd je je aan vaste tijden waarbij je wel of niet mag eten. In dit handboek lees je hier alles over en hoe dit in combinatie met het Keto dieet de perfecte resultaten oplevert.

21 Dagen Keto Revolutie Kookboek (E-book)

Als je een speciaal dieet gaat volgen dan is het belangrijk om te weten wat je wel en niet mag eten. Daarnaast wil je natuurlijk dat je daar niet te veel over hoeft na te denken. Daarom krijg je bij dit pakket een speciaal boek over allerlei Keto Recepten. Dit zijn zowel ontbijt, lunch als diner gerechten.

Maaltijdplanningen en Boodschappenlijstjes

Naast alle bovengenoemde producten krijg je ook kant-en-klare maaltijdplanningen en boodschappenlijstjes. Hierdoor hoef je niet meer na te denken over wat je welke dag gaat eten en kun je gericht boodschappen doen. Persoonlijk heb ik zo mijn eigen smaak voor gerechten maar als je echt niet veel tijd hebt dan kan dit wel heel handig zijn natuurlijk. In ieder geval mooi meegenomen!

De ervaring van anderen

Lees hier wat anderen vonden van de Keto Revolutie.

Conclusie

Al met al is de Keto Revolutie een bewezen pakket dat je stap-voor-stap helpt om vet te verliezen. Zelf zou ik niet zomaar zonder enige kennis aan zo’n dieet beginnen. De stofwisseling van je lichaam verandert namelijk drastisch. Hier wil je dan wel eerst alles vanaf weten hoe je ermee om moet gaan. Anders is de kans op een jojo effect ook alleen maar groter. Daarom is deze cursus de Keto Revolutie absoluut de moeite waard. Die 37 euro is dan ook een goede investering waarmee je jouw lichaam een plezier zal doen.

Wel is het even wennen voor je lichaam om gewend te raken aan de ketose. Hierbij is het echt belangrijk om in gedachten te houden waarvoor je het uiteindelijk doet. Maar als je consistent doorzet dan zal je zien dat je uiteindelijk hele goede resultaten zal behalen. Zelf ben ik ook al meerdere kilo’s verloren en heb ik positief geleerd om bewust met mijn voeding om te gaan.

keto revolutie pakket

Geschreven door: Sebastiaan van den Akker

Sebastiaan is schrijver van reviewsroom.nl en helpt mensen met zijn reviews over producten zodat een ieder een goed beeld kan vormen. Hij focust daarbij op kwaliteit en transparantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *