Review: Spiermassa Protocol Mannen (Droogtrainen Academie)

review spiermassa protocol

Beoordeling Spiermassa Protocol Mannen

Sebastiaan van den Akker

Product
Prijs
Kwaliteit

Samenvatting

Het Spiermassa Protocol Mannen is een product van Droogtrainen Academie. Met dit complete pakket kun ja gericht aan de slag om meer spiermassa op te bouwen. Het product bestaat uit een theorie- en praktijk boek inclusief trainingsschema’s en een Macrocalculator. In totaal kost het pakket 47 euro. Wij vinden dit de prijs meer dan waard.

Pluspunten:
+ Praktisch toepasbaar
+ Kwalitatief goede trainingen

Minpunten:
Geen personal coach
Vergt veel zelfdiscipline

4.2

Als je dit bericht leest dan ben je waarschijnlijk op zoek naar meer informatie over het Spiermassa Protocol Mannen. Dit is namelijk een bekend product waar ik steeds meer vragen over krijg. Daarom heb ik besloten om een review te schrijven over het Spiermassa Protocol Mannen.

Als je dus meer spiermassa wilt opbouwen en je hebt over het Spiermassa Protocol gehoord en je wilt eigenlijk weten of het daadwerkelijk werkt en wat het te bieden heeft, blijf dan verder lezen want ik zal je in deze review precies uitleggen wat het is en wat het te bieden heeft.

Wat is het Spiermassa Protocol Mannen?

Om te beginnen is het goed om te weten wat het product nou precies is. Het Spiermassa Protocol Mannen is eigenlijk een digitaal informatieproduct (e-book). Dit betekent dat je het product online op je smartphone, tablet of computer kunt bekijken en downloaden.

Het is een compleet pakket met gerichte informatie voor mannen die meer spieren willen opbouwen. Daarnaast krijg je ook trainingsschema’s die je helpen om de juiste oefeningen te doen.

De hoofdlijnen van dit pakket zijn dat je consistent moet trainen in combinatie met de juiste voeding. Het maakt niet uit wat je leeftijd of trainingsniveau is.

Wat is de Droogtrainen Academie?

Zoals je kunt lezen is het Spiermassa Protocol Mannen een product van de Droogtrainen Academie. Net als Droogtrainen voor Mannen en Vrouwen hebben ze dus nu ook een specifiek product ontwikkeld voor mannen die meer spiermassa willen opbouwen.

De oprichters en coaches van Droogtrainen Academie zijn Henry en Rinus. Beiden hebben gewerkt bij defensie en politie. Daar hebben ze dan ook geleerd hoe belangrijk de juiste training is samen met een ijzersterke discipline.

Omdat ze graag aan anderen wilden leren hoe je het beste kunt trainen en jouw doelen kunt behalen, hebben ze de Droogtrainen Academie opgericht. Hun doel is om iedereen zoveel mogelijk te leren hoe je een gezonder en fitter lichaam kunt opbouwen. Inmiddels hebben ze al honderden mannen en vrouwen geholpen met het bouwen van hun droomlichaam. Henry en Rinus willen namelijk voor al hun klanten het beste resultaat.

henry en rinus droogtrainen academie

Wat biedt het Spiermassa Protocol Mannen?

Als je het Spiermassa Protocol Mannen aanschaft dan krijg je toegang tot een kant-en-klaar pakket waar je altijd toegang toe hebt. Het pakket bestaat uit de volgende onderdelen.

Theorie Boek (E-book)

Ten eerste krijg je toegang tot een compleet theorieboek met alle informatie die je moet weten over training, voeding, supplementen en jouw levensstijl om spiermassa op te bouwen.

Je merkt dat de jarenlange kennis en ervaring van Henry en Rinus hierin echt naar voren komt in dit boek. Daarnaast krijg je ook nog extra toelichting voor krachtsporters die het lastig vinden om aan nog meer spiermassa te komen. Als je hiermee worstelt dan kan dit een goede toevoeging zijn.

Praktijk Plan (e-book)

Nu dat je de theorie weet voor het opbouwen van meer spiermassa dan is het tijd om actief aan de slag te gaan. Daar is dit boek speciaal voor geschreven. Je krijgt dan ook een exact stappenplan waarin Henry en Rinus je meenemen in het hele proces van spiermassa opbouwen. Denk aan informatie over hoe je moet trainen, hoe je jouw voortgang kunt meten, wat je dient te eten etc.

Trainingsschema’s (PDF)

Wat verder nog nodig is om aan de slag te kunnen gaan, zijn trainingsschema’s. Deze hebben Henry en Rinus dan ook voor jouw toegevoegd aan het pakket. De Trainingsschema’s geven je exact de oefeningen die je moet doen voor 12 weken (3, 4 en 5 dagen per week). Trainingssplit, oefeningen, sets, reps, rusttijden en progressieve opbouw zijn allemaal toegevoegd aan deze schema’s.

Na de 12 weken kan je het schema nog steeds gebruiken. Pas het zelf aan waar nodig. Maar na deze 12 weken zal je de smaak al te pakken hebben en de oefeningen op jezelf kunnen afstemmen om zo door te gaan voor het ultieme resultaat.

Macrocalculator

Als je moeite hebt om jouw calorieën te berekenen dan biedt de Macrocalculator je de juiste handvatten die je nodig hebt om dit te kunnen doen.

Het is een Excel bestand waarmee je eenvoudig kunt berekenen hoeveel calorieën je op dagelijkse basis moet consumeren om zo jouw startwaarden voor jouw voedingsplan te kunnen bepalen. Het geeft de calorieën en macronutriëntenverdeling

overzichtelijk weer voor zowel hoge als lage koolhydraatdagen.

Voor wie is het Spiermassa Protocol Mannen?

Het Spiermassa Protocol is met name geschikt voor mannen die echt aan de slag willen en super gemotiveerd zijn om hier dedicated mee aan de slag te gaan.

Daarnaast is het zeker geschikt voor mannen die te weinig spiermassa’s hebben of als je nieuw bent met krachttraining en een vetpercentage lager dan 20% hebt.

Of je bent een man en hebt wel al ervaring met krachttraining en je vetpercentage ligt rond de 10% dan is deze training ook zeker geschikt.

Voor wie is het Spiermassa Protocol Mannen NIET?

Het product is niet geschikt voor mannen die niet gemotiveerd zijn om meer spiermassa op te bouwen. Daarnaast werkt het ook niet voor eeuwige bulkers: mannen die genoeg spiermassa hebben maar te veel vet.

Ook als je man bent en nieuw bent met krachttraining met een vetpercentage hoger dan 30% dan is deze training NIET geschikt.

Wat zeggen anderen over Spiermassa Protocol Mannen?

Als je van plan bent om dit product te kopen dan raad ik je om een kijkje te nemen naar de resultaten van andere mensen die al eerder hebben deelgenomen aan trainingen van de Droogtrainen Academie.

Daarnaast kan je ook de Instagram en Facebook pagina bekijken. Hier delen fans vaak regelmatig hun resultaten.

In de community deelt Rinus vaak alle resultaten. Het is dan ook erg mooi om te zien hoe goed dit product andere mensen al heeft geholpen. Je ziet echt hele heftige transformaties van iedereen met foto’s van voor en na de training.

Conclusie

Al met al vind ik het Spiermassa Protocol wederom een goed product van de Droogtrainen Academie. Wel is het belangrijk om te weten dat niets in het leven vanzelf gaat. Je zal dan ook actief een de slag moeten gaan als je dezelfde resultaten wilt behalen als Henry en Rinus. Een ijzersterke discipline is dan ook zeer belangrijk.

Het Spiermassa Protocol is een kant-en-klaar compleet pakket zodat je snel en effectief aan de slag kan gaan om jouw spiermassa op te bouwen en je droomlichaam te creëren.

Tijdens het volgen van de training merk je dat Henry en Rinus echte ervaringsdeskundigen zijn en weten waar ze het over hebben. Ze doen het met veel passie.

Het product kost in totaal 47 euro. Ik vind dit voor alles wat je krijgt de prijs zeker waard. Je zal wel zelf aan de slag moeten gaan maar voor een gespierder lichaam is deze 47 euro het zeker waard!

Geschreven door: Sebastiaan van den Akker

Sebastiaan is schrijver van reviewsroom.nl en helpt mensen met zijn reviews over producten zodat een ieder een goed beeld kan vormen. Hij focust daarbij op kwaliteit en transparantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *