Review: Golden Retriever Geheimen

review golden retriever geheimen

Beoordeling Golden Retriever Geheimen

Sebastiaan van den Akker

Product
Prijs
Kwaliteit

Samenvatting

Dit ebook biedt je veel inzicht in hoe je jouw hond op de juiste manier kunt opvoeden. Tevens krijg je nog 4 extra boeken met handige tips er gratis bij. De informatie in deze boeken kan je goed gebruiken als naslagwerk voor de opvoeding van je Golden Retriever. Voor slechts 37 euro krijg je toegang tot deze boeken. Wij vinden dit een goede prijs voor de informatie die je krijgt.

Pluspunten:
+ Veel informatie
+ Leuk uitgelegd
+ Bonus

Minpunten:
Teksten soms wat lang

4.3

Omdat ik vroeger zelf een Golden Retriever heb gehad en dus veel over de opvoeding en verzorging weet, heb ik besloten om een review te schrijven over het e-book Golden Retriever Geheimen dat ik onlangs tegenkwam.

Wat is Golden Retriever Geheimen?

Golden Retriever Geheimen is een ebook van Gerard de Goede. Het boek leert je hoe je met positieve methodes jouw Golden Retriever kunt opvoeden tot een lieve, gezonde en gehoorzame hond.

Wie is Gerard de Goede?

De auteur van het boek is Gerard de Goede. Althans, dat zegt de website. Na wat meer research blijkt dat dit slechts een pseudoniem is en de auteur dus waarschijnlijk een andere naam heeft.

Om er zeker van te zijn dat je krijgt waar je voor betaalt, hebben we contact opgenomen met het bedrijf achter dit e-book. Blue Sky Marketing is het bedrijf en ze hebben vrijwel direct gereageerd op onze mail. Na contact bleek dat ze meerdere hondenboeken publiceren en het hun doel is om zoveel mogelijk hondeneigenaren te helpen. De boeken zijn wel geschreven vanuit ervaren hondenopvoeders en zijn dus aldus de eigenaar wel degelijk waardevol.

Wat biedt Golden Retriever Geheimen?

Het boek is ingedeeld middels verschillende hoofdstukken. Omdat het behoorlijk wat hoofdstukken zijn, zal ik niet elk hoofdstuk helemaal tot in detail toelichten maar de hoofdlijnen beschrijven voor wat je krijgt.

Golden Retriever Geheimen

Het eerste hoofdstuk legt meer uit over het ras de Golden Retriever en beschrijft waarom dit wel of geen geschikt ras is voor jou.

Vervolgens legt de auteur uit op basis van welke eigenschappen je jouw Golden Retriever hond kunt aanschaffen. Zo kun je kiezen voor een puppy of een volwassen hond. De keuze is aan jou en hangt af van jouw wensen.

Ook schenkt de auteur aandacht aan het kiezen van de juiste fokker en hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Na aanschaf van jouw Golden Retriever, wil je natuurlijk weten hoe je met jouw hond thuis goed samen kan leven. Dit leer je in het volgende hoofdstuk. De aandacht gaat hier met name naar het zindelijk maken van jouw Golden Retriever.

De auteur schenkt behoorlijk wat aandacht aan het goed opvoeden van jouw Golden Retriever. Dit wordt echt stap-voor-stap uitgebreid behandeld. Denk hierbij aan gehoorzaamheidstraining, de basiscommando’s en het socialiseren.

Zodra je de opvoeding onder controle hebt, is het belangrijk om op de juiste manier te leren leven met jouw hond. Zo is het verstandig om bepaalde routines in te bouwen om op de juiste manier samen te kunnen leven.

Ook is het goed om te weten wat de juiste voeding is voor jouw Golden Retriever. Uit ervaring kan ik zeggen dat dit wel een persoonlijke kwestie is en echt per hond kan verschillen. Zo was mijn Golden Retriever bijvoorbeeld allergisch voor mais. En aangezien mais in heel veel voedingsproducten voor honden zit, moest ik echt op zoek naar speciale voeding voor mijn hond. Mijn tip hiervoor is dan ook: bekijk goed hoe jouw hond reageert op bepaalde voeding.

Het boek beschrijft echt alles van begin tot einde over de verzorging van jouw Golden Retriever. Ook als je hond wat ouder is dan wil je wel weten hoe je deze op de juiste manier kan verzorgen.

Bonus

Naast het Golden Retriever Geheimen ebook, krijg je ook nog een aantal andere ebooks er gratis bij.

1. Baas over je eigen Golden Retriever

Over het algemeen zijn Golden Retrievers hele lieve honden en erg aanhankelijk. Maar ze kunnen ook heel erg eigenwijs zijn. Hoe goed je ze ook hebt opgevoed, toch kunnen ze redelijk stoïcijns reageren en hun eigen gang gaan. Met name als er buiten in het park wat te eten is, dan kun je roepen wat je wilt, maar ze zullen volledig doen waar ze zelf zin in hebben.

Om je te helpen hoe je hier het beste mee kan omgaan is er een bonus product meegegeven “Baas over je eigen Golden Retriever”. Dit boek leert je hoe jij de baas over je hond kan blijven en hoe je gedragsproblemen op de juiste manier kunt aanpakken

2. Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy

De opvoeding van een puppy vergt toch wat extra aandacht. Net als met kleine kinderen zal je goed moeten weten hoe je hiermee omgaat. In dit boek krijg je direct toepasbare praktische tips om dit te kunnen toepassen.

3. Honden Training Geheimen

In dit boek lees je hoe je jouw hond op de juiste manier kunt trainen. Om heel eerlijk te zijn blijven het natuurlijk wel theorieën. Je zal pas resultaat zien als je dit op de juiste manier weet toe te passen. Daarom raad ik je aan om naast het lezen van dit boek toch ook op gehoorzaamheidstraining te gaan. Je wordt dan ook gecorrigeerd als je beter op een andere manier had kunnen reageren.

4. Je Golden Retriever Laten Komen Op Commando

Een van de moeilijkste en belangrijkste dingen die bij de opvoeding van jouw hond hoort, is om ervoor te zorgen dat deze op commando komt. In dit boek krijg je op een leuke manier uitgelegd hoe je dit op de juiste manier voor elkaar kunt krijgen.

Conclusie

Omdat ik zelf een Golden Retriever heb gehad en precies weet wat voor type ras dit is en hoe je ermee moet omgaan, heb ik tijdens het lezen van deze boeken goed gekeken of de informatie wel klopt.

Al met al kan ik concluderen dat de informatie in deze boeken wel degelijk klopt. Natuurlijk zijn niet alle honden hetzelfde. Wat voor de ene hond wel werkt, kan voor de andere hond juist niet werken. Daarom zou ik dit boek zeker aanschaffen als naslagwerk zodat je in ieder geval de kennis hebt om jouw Golden Retriever op de juiste manier te begeleiden. Dan is het verder aan jou om te kijken hoe je hond er op reageert en welke tips wel of niet goed werken.

Voed jouw Golden Retriever op tot een lieve, gehoorzame en gezonde hond!

Geschreven door: Sebastiaan van den Akker

Sebastiaan is schrijver van reviewsroom.nl en helpt mensen met zijn reviews over producten zodat een ieder een goed beeld kan vormen. Hij focust daarbij op kwaliteit en transparantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *