Review: Labrador Upgrade Pakket (Jan Jacobs)

Labrador Upgrade Pakket

Beoordeling: Labrador Upgrade Pakket

Sebastiaan van den Akker

Product
Prijs
Kwaliteit

Samenvatting

Het Labrador Upgrade Pakket bestaat uit verschillende e-books. De boeken zijn uitgebreid en waardevol te noemen voor de opvoeding, gezondheid en gehoorzaamheid van jouw hond.
Als voormalig hondenbezitter kan ik zeggen dat dit pakket zeer waardevol kan zijn als je begint of worstelt (opvoeding) met jouw labrador.

Prijs 67 euro lijkt veel maar voor het aantal boeken dat je krijgt, vinden wij dit een eerlijke prijs.

Pluspunten:
+ Leerzame & uitgebreide informatie
+ Bonus Materiaal

Minpunten:
– Teksten soms wat lang

4.2

Misschien heb je zelf een labrador of ben je van plan om zo’n trouwe viervoeter als metgezel te hebben. Het opvoeden van een hond vergt net als bij een baby veel tijd en aandacht. Het Labrador Upgrade Pakket van Jan Jacobs zou je hier wellicht bij kunnen helpen. Om je inzicht te geven in wat dit pakket je zal bieden, hebben we hier een review over geschreven.

Wat is het Labrador Upgrade Pakket?

Het Labrador Upgrade Pakket is een online bundel van verschillende documentatie en ebooks voor het opvoeden van en zorgen voor je Labrador.

Wie is Jan Jacobs?

Volgens de website is Jan Jacobs auteur en hondenliefhebber. Hij heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring in de verzorging en opvoeding van labradors wat met heel veel vallen en opstaan is gegaan.

Als we vervolgens in Google zoeken naar Jan Jacobs dan kunnen we helaas weinig vinden over deze auteur. We vermoeden dat de daadwerkelijke auteur wegens privacy redenen niet zijn eigen naam heeft willen gebruiken. In plaats daarvan gebruikt de auteur een pseudoniem. Iets wat sommige schrijvers en dichters ook doen.

Dit hoeft NIET per direct te betekenen dat het product onbetrouwbaar is. Zo zijn er wel meer goede boeken van schrijvers die een pseudoniem gebruiken. Maar om een goed beeld te geven van het product zullen we in de volgende paragraaf stap voor stap doorlopen wat het pakket precies biedt.

Wat biedt het Labrador Upgrade Pakket?

Als we het pakket kopen dan krijgen we online toegang tot verschillende producten. Zie hieronder het startscherm.

Hier vinden we samengevat de volgende producten:

 • Het Complete Labrador Handboek
 • Het Grote Zelfgemaakte Hondenreceptenboek
 • 101 manieren om het gedrag van je labrador te veranderen
 • Honden Training Geheimen

Daaronder vind je instructies hoe je de PDF bestanden kunt downloaden en inzien.

Het Complete Labrador Handboek

Dit is het handboek voor een gezonde, gelukkige en gehoorzame labrador. Het heeft 51 pagina’s en bestaat onder andere uit de volgende verschillende hoofdstukken:

 1. Geschiedenis
 2. Raskenmerken
 3. Aanschaf
 4. De pup
 5. Zindelijkheidstraining
 6. Opvoeding
 7. Apporteren
 8. Voeding
 9. Uiterlijke verzorging
 10. Gezondheid
 11.  Fokken
 12. Herplaatsing

Omdat er behoorlijk veel informatie in staat, zullen we niet elk hoofdstuk bespreken.

Als we kijken naar de teksten in het boek dan is het zeer uitgebreid te noemen. Eerst wordt echt per onderwerp besproken wat het is, waarom het van belang is en hoe je het kunt toepassen. Aan het einde van elk hoofdstuk wordt puntsgewijs een actieplan benoemd die jij daadwerkelijk kunt uitvoeren.

Het is te merken dat de schrijver van het boek wil dat je eerlijk naar jezelf toe bent over de aanschaf van een labrador. Als auteur van dit artikel heb ik zelf ook een hond gehad vroeger (een Golden Retriever) en kan ik zeggen dat dit ook echt belangrijk is. Indien je namelijk niet voldoende tijd en aandacht kan hebben voor je hond, moet je goed nadenken of het dan wel iets voor jou is.

Maar als je deze aandacht en tijd wel wilt besteden dan kan je hond uiteindelijk je trouwste vriend worden.

Het Grote Zelfgemaakte Hondenreceptenboek

De juiste voeding is van groot belang voor de gezondheid van je hond. Daarom heeft Jan dit receptenboek opgesteld. Het is een e-book bestaande uit 107 pagina’s. Je krijgt advies en recepten om zelf goede en natuurlijke voeding te bereiden voor je hond.  Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod:

 1. Zelfgemaakte versus brokken en blikvoer
 2. Wat je hond per dag nodig heeft
 3. Meer informatie over rauw vlees
 4. Hoe je hond gezond blijft
 5. De heerlijke hondenkeuken

Er wordt duidelijk uitgelegd welke vormen van voeding er zijn en hoe je de bereiding kan doen met de juiste ingrediënten.

Ook deze teksten zijn voorzien van uitgebreide informatie.

101 manieren om het gedrag van je labrador te verbeteren

In dit e-book (18 pagina’s) wordt uitgelegd hoe je het gedrag van je labrador kunt verbeteren.

Het bestaat uit de volgende delen:

 1. Het beïnvloeden van het gedrag
 2. Oefeningen
 3. Structuur & Leiderschap
 4. Gezondheid En Voeding
 5. Probleemgedrag

De informatie in dit boek is vooral puntsgewijs en fungeert echt als direct toepasbare tips.

Honden Training Geheimen

Dit boek is bedoeld om je te leren hoe je jouw hond beter leert te begrijpen. Jan wil laten zien hoe je jouw hond op een positieve manier kan trainen.

Het bevat onder andere de volgende onderwerpen:

 1. Het Grootste Probleem van Hondenbezitters
 2. Antropomorfisme
 3. Het Geheim Voor Een Goedgetrainde Hond
 4. 2 Soorten Oefeningen: Fysiek en Mentaal
 5. Jouw Hond Heeft Geen Gedragsproblemen
 6. Wie is De Baas?
 7. Vier Belangrijke Activiteiten Voor Iedere Hond
 8. De Grote Fout die Hondenbezitters Maken Bij Gedragsproblemen
 9. De Relatie Methode
 10. Hoe Slechte Trainingstechnieken Agressie Kunnen Opwekken
 11. Gebruik De C.O.T.T. Methode Om Gedragsproblemen Te Verhelpen
 12. Train je Hond In Een Minuut Per Dag
 13. De Kracht Van Oma’s Wet
 14. Waarom Sommige Mensen Er Niet In Slagen Hun Hond Te Trainen
 15. Heb Je Genoeg Informatie?

De informatie is overzichtelijk ingedeeld. Jan beschrijft tussendoor ook zijn eigen ervaring. Dit zorgt ervoor dat je telkens verder blijft lezen.

Bonus en extra’s

Naast bovengenoemde boeken, krijg je ook toegang tot extra bonus materiaal.

 1. Je Hond De Baas (e-book)
 2. Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy (e-book)
 3. Simpele Technieken Om je Hond Te Laten Komen Als Je Hem Roept

Bovendien krijg je GRATIS levenslange updates van alle producten in het Labrador Upgrade Pakket als deze worden vrijgegeven. Wanneer er nieuwe producten zijn, dan zullen die op de pagina worden toegevoegd.

Verder worden geen onverwachts terugkerende kosten, geen lidmaatschapskosten en absoluut geen toekomstige kosten in rekening gebracht.

Als je nog meer informatie wilt dan heb je ook toegang tot verschillende artikelen. Deze vind je op dezelfde pagina als de e-boeken.

Conclusie

Als voormalig hondenbezitter (Golden Retriever) kan ik zeggen dat het materiaal in dit pakket zeker waardevol is. Met name als je problemen ervaart met de opvoeding van je hond of als je simpelweg vanaf het begin je hond zo goed mogelijk op wil voeden zodat je uiteindelijk een lieve, gehoorzame en gezonde labrador hebt.

De e-boeken zijn zeker geen kleine e-books. Met name het Handboek en het Hondenreceptenboek bevatten veel informatie. Soms is het wel wat lastig om te kunnen navigeren door het boek omdat er bijvoorbeeld geen linkjes naar de hoofdstukken zijn die je direct op de gewenste plek brengen.

Daarnaast kunnen de teksten wel wat lang zijn. Dus mocht je echt snel de juiste informatie willen vinden dan zul je soms even moeten zoeken in de wat lange teksten. Maar aan de andere kant is het wel fijn dat de boeken zo compleet mogelijk zijn.

De prijs voor dit pakket is op moment van schrijven 67 euro. Als je zoekt naar een goed labrador boek dan ben je al gauw 18 euro per boek kwijt. In totaal krijg je in dit pakket 7 boeken en ook nog toegang tot verschillende artikelen. 67 euro vinden wij een eerlijke en zelfs voordelige prijs.

Als je alle informatie en actiepunten toepast dan is de kans groot dat je een lieve, gehoorzame en gezonde labrador zult hebben.

Alleen geïnteresseerd in het Labrador Handboek? Deze kun je hier ook los kopen voor 37 euro.

Geschreven door: Sebastiaan van den Akker

Sebastiaan is schrijver van reviewsroom.nl en helpt mensen met zijn reviews over producten zodat een ieder een goed beeld kan vormen. Hij focust daarbij op kwaliteit en transparantie.

Een gedachte over “Review: Labrador Upgrade Pakket (Jan Jacobs)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *